Radno vrijeme

Pon. - Pet. 12:00 - 19:30

Usluge

Četkanje i raspetljavanje

Zbog neredovitog održavanja, to jest češljanja psa dlaka se zaeptlja, ovisono o stupnju zapetljanosti procijenimo može li se dlaka raspetljati bez bola i stresa te ju detaljno raspetljamo. Nakon raspetljavanja pedantno iščešljamo psa prije kupanja. Ako je dlaka previše zapetljana jedina opcija je izbrijavanje mašinicom.

Kupanje, šišanje i trimanje

Prije kupanja pas se kvalitetno iščešlja i uklone se zapetljani čvorići dlake.

Psi se šišaju prema standardima struke ovisno o pasmini ili po željama vlasnika, ako je frizura za određenu pasminu tehnički izvodiva.

Trimanje podrazumijeva odstranjivanje mrtve dlake kod oštrodlakih pasmina pomoću trimera kako bi se omogućila regeneracija dlake.

Higijena noktiju, ušiju i zubi

Psima je potrebno redovito skraćivati nokte, jer se šetnjom dovoljno ne istroše. Nokti se skraćuju kako se kosti prstiju ne bi deformirali i kao posljedicu imali iskrivljeno stajanje i hod.

Ultrazvučno skidanje kameca bez anestezije i uspavljivanja. Emmi-pet ne emitira vibracije, niti zvuk u njegovom slušnom opsegu, pa ne izaziva strah i stres kod ljubimca. Uništava bakterije, pa sprječava pojavu i razvoj svih dentalnih oboljenja bezbolno.

Spa terapija ozonom

Tretman koristi hidromasažu i ozonsku vodu za poboljšanje stanja kože i dlake, ublažavanje simptoma infekcija, alergija i dermatitisa.

Ozonska terapija povećava cirkulaciju krvi, ublažava svrbež, stres, oksidira bakterije i viruse, otklanja fizički umor, opušta zglobove i mišiće, vraća psima osjećaj vitalnosti.

Hidromasaža nježno opušta masnoću i prljavštinu s kože psa. Snažni mjehurići stimuliraju krvne kapilare kože donoseći intenzivnu hranu stanicama kože.

Aromaterapija

Svaki ljubimac ima prilagođen program aromaterapije. Utjecaj tretmana ovisi o potrebnoj terapiji. U kupku se dodaju aloe vera i zeleni čaj kako bi se poboljšao tretman. Aromaterapija ima pozitivne učinke na probleme s kožom, stres i prekomjernu težinu ili se može koristiti za opuštanje.

Psići prije i poslije našeg tretmana